Herinneringsboek
Geplaatst op

Herinneringsboek

Het Herinneringsboek waarin de namen, geboorte- en overlijdensdatum van uw overleden dierbare op overlijdensdatum worden opgenomen is niet zozeer een vorm van asbestemming, maar het vormt een bijzondere manier om de gedachten aan uw dierbare op een speciale en waardige manier in herinnering te houden.

De teksten en afbeeldingen worden door een kalligraaf in Engeland met de hand vervaardigd, waarna deze gegevens een plaats krijgen in het Herinneringsboek. Het Herinneringsboek heeft, zowel bij crematorium Zoomstede als Zegestede, een vaste plaats bij de afdeling asbestemming en wordt in een speciaal hiervoor ontworpen kabinet tentoongesteld. Wanneer u op het bijgevoegde invulformulier aangeeft de basisgegevens van de overledene in het Herinneringsboek te willen laten verwerken, wordt dit kostenloos gedaan. U kunt er echter ook voor kiezen de tekst uit te laten breiden of er een afbeelding bij te laten plaatsen.

Het herinneringsboek is van maandag tot en met vrijdag te bezoeken tussen 09.30 en 13.00 uur. Wilt u het boek op een ander tijdstip bezoeken, met uitzondering van zon- en feestdagen, dan kunt u voor de openingstijden van het crematorium telefonisch contact opnemen met de afdeling Asbestemming.