Over Zoom- en Zegestede

Op een ongewoon moment, met gewone mensen, een buitengewone herinnering creëren.

Dat is waar Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede zich dagelijks mee bezig houdt.

Jaarlijks mogen wij voor meer dan 180.000 gasten een bijzondere taak vervullen rondom het laatste afscheid. Dat doen wij zowel in Bergen op Zoom – crematorium Zoomstede, als in Roosendaal – crematorium Zegestede, begraafplaats Zegestede en Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden.

Bestuur SCB Zoom- en Zegestede

Crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom, crematorium en begraafplaats Zegestede en Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden maken deel uit van Stichting Crematoria Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. De Stichting heeft een bestuur dat bestaat uit 7 leden.  Het bestuur laat zich bijstaan door de directeur die belast is met de dagelijkse leiding en behartiging van de zaken van de Stichting.

De Stichting heeft ten doel: het aanbieden van facilitaire dienstverlening, zodat, volgens de wens van de overledenen en/of diens nabestaanden, rekening houdende met alle voorkomende levensbeschouwingen en mits uitvoerbaar binnen de geldende wet- en regelgeving, op passende wijze crematies en plechtigheden voor begrafenissen kunnen worden uitgevoerd, alsmede activiteiten op cultureel en educatief terrein die passen binnen de doelstelling en sfeer van de Stichting.

Rondleiding

Als je meer wil weten over onze crematoria dan kan dat. We organiseren opendagen maar geven ook rondleidingen. Indien je geïnteresseerd bent in de mogelijkheid voor een rondleiding dan kun je hierover bellen 0164-745424 of een mailtje sturen naar secretariaat@scbzz.nl. Indien we een opendag organiseren staat dit vermeld bij onze nieuwsberichten.

Bijbaan Horecamedewerker (8 à 10 uur per week)

Wil je betekenisvol werk doen én lekker bijverdienen naast school of studie?

Als horecamedewerker ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bereiden en serveren van eten & drinken in onze afscheidslocaties, maar draag je ook bij aan het creëren van een mooie herinnering bij nabestaanden rondom het laatste afscheid van een dierbare.

Lees meer >

Word jij onze nieuwe Horeca stagiair?

“Met gewone mensen, op een ongewoon moment, een buitengewone herinnering creëren”

Wie zijn wij?
Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede beheert crematorium Zoomstede in
Bergen op Zoom, crematorium en begraafplaats Zegestede en Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden in Roosendaal. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 180.000 gasten in onze vestigingen. Rondom het laatste afscheid mogen wij voor nabestaanden een bijzondere taak vervullen. Het kopje koffie met een plak cake is echt niet meer van deze tijd!
Tegenwoordig zijn wij een dynamische branche. Gastvrijheid is ons speerpunt.

Lees meer >