Thema-avond toekomstig beheer begraafplaats Zegestede bijzonder goed bezocht!
Geplaatst op

Thema-avond toekomstig beheer begraafplaats Zegestede bijzonder goed bezocht!

Op donderdag 4 april 2019 heeft de thema-avond toekomstig beheer begraafplaats Zegestede plaatsgevonden. Ruim 200 belangstellenden hebben de avond bijgewoond. Er is een presentatie gehouden door de heer Van Oort, deskundige op het gebied van gedenkpark ontwikkeling. Na de presentatie was er gelegenheid om vragen te stellen en is er afgesloten met een hapje en een drankje.

De presentatie ging over de veranderingen die gaan plaatsvinden in het groenbeheer van de begraafplaats. De heer Van Oort heeft gesproken over de aanleiding waarom er verandering in het groenbeheer noodzakelijk is. Hij heeft hiervoor mogelijkheden en ideeën aangedragen.

In de vervolgbijeenkomsten wordt er per grafcirkel specifieker ingegaan op de mogelijkheden.

De vervolgbijeenkomsten zijn op 11 april voor grafcirkels A, C en E (inclusief asbestemmingsplaatjes), op 16 april voor grafcirkels B, D, F en I en op 17 april voor grafcirkels G, H en J.

Wij hebben voor u de presentatie van de heer Van Oort bijgesloten, zodat u deze nog eens rustig kunt nalezen. Klik hier om de presentatie te downloaden.

Heeft u nog vragen of heeft u misschien zelfs al wel goede ideeën, wij horen ze graag van u. U kunt ons bereiken via de mail: begraafplaatsen@scbzz.nl of van maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer 0164-745424.

Wilt u onze toekomstige nieuwsbrief ontvangen of u nog aanmelden voor de vervolgavonden kan dat via de link www.bit.ly/scbbz of telefonisch via 0164-745424.