Tijdschrift tobe
Geplaatst op

Tijdschrift tobe

Het tijdschrift toBe brengt hartverwarmende interviews, verhalen en praktische handvatten rondom de thema’s leven, zorgen, afscheid en verwerken. In het tijdschrift gaan informatie en emotie hand in hand: mensen en hun emoties staan centraal.

In het tijdschrift staan tevens een aantal artikelen van SCB Zoom- en Zegestede. Zo kunt u lezen over onze bijzondere Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden en een artikel over cremeren door de jaren heen. U treft een artikel aan over rituelen door Martin Hoondert, universitair hoofddocent muziek, religie en ritueel aan de Universiteit van Tilburg. Er staat ook een artikel in  over het muzikale duo Luizter. Luizter maakt een Luizterverhaal over belangrijke gebeurtenissen uit iemands leven. Het is een combinatie van muziek, zang en vertelkunst.

In onderstaande PDF-bestandjes kunt u de desbetreffende artikelen lezen.

toBe-Afscheidlocatie-De-Vier-Jaargetijden
toBe-cremeren-door-de-jaren-heen
toBe-muzikaalduo-Luizter
toBe-Rituelen

Het tijdschrift kunt u natuurlijk ook meenemen op een van onze locaties. Wenst u meer tijdschriften te ontvangen, dan is dit ook mogelijk. U kunt dit via de mail kenbaar maken (secretariaat@zoomenzegestede.nl).